رامین گانشرام یک قناد بسیار معروف می گوید: «هیچ چیز بهتر از پودر شیر خشک قنادی نیست که به کوکیها بافت جویدنی و پوستهای خفیف بدهد». او خاطرنشان می کند که این افزودنی ایده آل برای کوکی های شکلاتی چیپسی کلاسیک است.
و اگرچه گانشرام اغلب با پودر شیر شیرینی درست می کند، اما برای او این ماده به ویژه هنگام پخت نان مفید است. او میگوید این به نانهای ساندویچی کمک میکند تا نانهای ساندویچی بلندتر شوند و نانهای مسطح مانند پاراتا روتی او را لطیفتر میکند.
او میگوید شیر مایع به خمیر مایه اجازه میدهد تا گاز بیشتری در خود نگه دارد، بنابراین آن را سبکتر میکند.
اما شیر مایع همچنین به خمیرها و خمیرها آب اضافه میکند، که مقدار زیاد آن میتواند بافت فرآوردههای پخته شده را خراب کند.
گانشرام میگوید استفاده از پودر شیر بهجای مایع، فواید شیر را بدون افزودن آب اضافی به شما میدهد، با «غلظت شدیدتر قندها و پروتئینهای شیر که به خمیر کمک میکنند».
روتی لطیف و پوسته پوسته – همه به لطف خشک ترین شیر آنها. عکس جوزف دی لئو، طرز تهیه غذا از اریکا جویس
هم زدن حدود دو قاشق چای خوری پودر شیر با آرد، شکر و بکینگ پودر قبل از افزودن به آب، ترفند بیعیب او برای درست کردن روتی نرم و لطیف است – چالشی که او سالها با آن دست و پنجه نرم کرد .
گانشرام هشدار می دهد که چربی موجود در لبنیات پرچرب، نتیجه نهایی هر نوع پخته شده را مرطوب تر می کند. برای روتی، او شیر خشک بدون چربی را توصیه می کند تا از سنگین شدن خرده نان جلوگیری شود.
لنی هالیدی، سرآشپز شیرینی پزی و صاحب فروشگاه Brutus Bakeshop ، هنگام تهیه براونی می گوید که پودر شیر کمی به بافت مربوط می شود، اما بیشتر به طعم و مزه آن مربوط می شود.
در حالی که شما فقط می توانید یک قاشق غذاخوری پودر شیر را به مواد خشک اضافه کنید، او دوست دارد با تهیه پودر شیر کره قهوه ای ، همه چیز را یک قدم جلوتر بردارد.
در این قسمت از Epi’s Ingredient Swap، هالیدی به ما دستور می دهد که یک فنجان پودر شیر را با کره قهوه ای مخلوط کرده و مخلوط را صاف کنیم تا مواد جامد از مایع جدا شوند.
قسمت مایع با شکلات ذوب شده مخلوط می شود، سپس مواد جامد و مخلوط مایع شکلات و کره به خمیر براونی اضافه می شود.
هالیدی می گوید در حالی که شیر مایع عمدتاً آب است، “خشک شیر تماماً پروتئین است”. «شما میخواهید مواد جامد پروتئینی را کاراملی کنید تا یک آجیل برشته به دست آورید.
وقتی از مواد جامد کره به اضافه پودر شیر استفاده می کنید، طعم را بیشتر متمرکز می کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.