در مدت زمان نسبتاً کوتاهی، این نوع چاقو مانند سینی پلاستیکی بزرگ گرد در بین سرآشپزهای با تجربه و زنان خانه دار معمولی محبوبیت زیادی به دست آورده است.
نام سرامیک به این معنی است که خاک رس اساس تولید این محصولات شد. اما اصلا اینطور نیست.
چاقوهای سرامیکی و سینی های پلاستیکی از ماده ای نوآورانه به نام دی اکسید زیرکونیوم ساخته می شوند که از دیرباز در دندانپزشکی استفاده می شده است.
پودر زیرکونیوم را تحت فشار زیاد پرس می کنند و سپس در دمای 1600 درجه سانتی گراد در فر می پزند، سختی و بر این اساس هزینه تیغه مستقیماً به زمان سپری شده در کوره بستگی دارد که می تواند تا 6 روز باشد.
مخترعان چنین چاقوهایی مانند مخترعان سینی های پلاستیکی عجیب و غریب ژاپنی ها بودند که برای سوشی نیازی به طعم فلز در ماهی نداشتند. سرامیک با این کار بسیار عالی عمل کرد و تیزی تیغه چندین برابر فلز بود.
در مورد مزایای سینی ای پلاستیکی می توان چیزهای زیادی گفت، اول از همه، سختی و تیزی برای مدت زمان بسیار طولانی (تا 5 سال) و به دنبال آن سهولت و سهولت استفاده است.
علاوه بر این، آنها اکسید نمی شوند و بوهای خارجی را جذب نمی کنند، از جمله کاستی ها باید به این نکته اشاره کرد که باید چاقوها را در مرکز خدمات یا با تیزکن های مخصوص تیز کنید.
و اگر به تیغه فشار زیادی وارد کنید یا آن را روی زمین بیندازید ممکن است بشکنند.
با استفاده مناسب، از شکنندگی این محصولات نترسید. آنها را می توان به برش های نازک فیله ماهی یا گوشت، سبزیجات، نان برش داد.
اما در عین حال بریدن سبزیجات سفت مانند هندوانه یا کدو تنبل، مرغ با استخوان و غیره با چاقوی سرامیکی ممنوع است.
برای یک کار دلپذیر با چاقوهای سرامیکی تلاش خود را کنترل کنید و به تیغه فشار نیاورید بلکه هنگام برش با حرکات نرم آن را بلغزانید.
همچنین به یاد داشته باشید که با وجود سبکی، تیغه آن بسیار تیز است.
هنگام برش از تخته های برش شیشه یا سنگ استفاده نکنید. برای چاقوهای سرامیکی، تخته های ساخته شده از چوب یا پلاستیک ایده آل هستند.
شما باید این محصولات را در یک پایه مخصوص ساخته شده از چوب یا پلیمر متخلخل نگهداری کنید.
چنین لوازم جانبی محافظت اضافی برای چاقو در برابر آسیب احتمالی فراهم می کند و منطقه کار آشپزخانه را با یک دکور اصلی تکمیل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.