سیب یکی از محبوبترین میوههای جهان با فواید بیشمار برای سلامتی است و همچنین یکی از پرمصرفترین میوهها با ارزش غذایی بالا است. سیب خشک خانگی بومی آسیای مرکزی در Malus Domestica رشد می کند و منبع خوبی از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان است.
با توجه به ارزش کم کالری آنها، آنها نیز نسبتا سیر کننده هستند. اپل در انواع مختلفی مانند Red Delicious، Fuji، یا Gala و انواع سبز تند مانند Granny Smith در میان بسیاری دیگر عرضه می شود.
پزشکان اغلب سیب را به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارند و ارزش غذایی سرشاری که دارند به بیماران خود توصیه می کنند.
تغذیه در سیب
یک وعده متوسط 7 اونس یا تقریباً 200 گرم سیب خشک شکری پیشنهاد می کند:
کالری: 104
کربوهیدرات: 28 گرم
فیبر: 5 گرم
ویتامین C: 10 درصد از ارزش روزانه
مس: 6% ارزش روزانه
پتاسیم: 5 درصد از ارزش روزانه
ویتامین K: 4 درصد از ارزش روزانه
فواید میوه سیب خشک شده رسیده
ویتامین های E، B1 و B6 به 2 تا 5 درصد از ارزش روزانه در یک وعده کمک می کنند. در جایی که ویتامین B1 یا تیامین برای رشد و نمو مورد نیاز است، ویتامین B6 برای متابولیسم پروتئین و ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است.
به دلیل وجود پلی فنول ها، سیب خشک شده ۱۴۰۱ منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است که از سلول های ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. این مولکول های آسیب رسان در درجه اول مسئول بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.