گاهی اوقات یک لایه سبک با ظاهر ناخوشایند روی محصولات شکلاتی انند نقل گردویی تبریز تشکیل می شود، طبیعتا این سوال پیش می آید که چرا این روکش سفید روی شکلات ظاهر شده و آیا می توان شکلات را با چنین پوششی خورد؟
افراد استدلال می کنند که لایه بندی بر روی نقل گردویی تبریز نشانه ای از فساد محصول است، در نتیجه بر خلاف تصور آن به عنوان یک محصول غذایی.
و برخی لایه بندی را قالب می دانند. آیا آنها درست هستند؟ بسیاری از کارشناسان در حل این موضوع شرکت کردند، پاسخ آنها صریح است.
اما ابتدا اجازه دهید این سوال را از خود بپرسیم که چرا یک پوشش سفید روی شکلات ظاهر می شود.
دلایل ایجاد پوشش سفید روی نقل گردویی تبریز : برای شروع، متذکر می شویم که پدیده تشکیل یک پوشش سفید روی شکلات ها و سایر محصولات “خاکستری” نامیده می شود.
دلایل پوشاندن نقل گردویی تبریز با پوشش سفید: در طول تولید، روش های صحیح تولید محصولات نقض شد.
به گفته کارشناسان، رسوبات نور به بدن انسان آسیبی نمی رساند و می توانیم با خیال راحت از چنین محصولی به عنوان غذا استفاده کنیم. در عین حال، پلاک عامل مزه و تلخی منفی که در لذیذ ظاهر شد نیست.
در حالت اول، ظاهر پلاک به شرح زیر رخ می دهد: در مرحله تولید قوام لذیذ، لازم است یک فرآیند سه ساعته مخلوط کردن آرام، تحت حرارت در 32 درجه سانتیگراد انجام شود.
در مرحله بعد، کره کاکائو روی قالب ها پخش می شود، جایی که فرآیند خنک سازی انجام می شود. در نتیجه، محصول شکلی پایدار و تجویز شده به دست می آورد.
همه تولید کنندگان محصولات نقل گردویی تبریز برای روش فوق وقت صرف نمی کنند، در نتیجه محصول به دست آمده پس از مدتی خود به خود شکل ثابتی به خود می گیرد.
به موازات این، روش جداسازی ذرات روغن روی قسمت بیرونی محصول انجام می شود. این کار باعث سفید شدن شیرینی می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.