مزایای سلامتی زردآلو تهران شامل توانایی آن در بهبود هضم، یبوست ، گوش درد، تب ، بیماری های پوستی و کم خونی است.
زردآلو همچنین به بهبود سلامت قلب کمک می کند تا عضلات و زخم های تحت فشار قرار گیرند، همچنین اعتقاد بر این است که زردآلو برای مراقبت از پوست مفید است، به همین دلیل است که به مواد آرایشی مختلف افزوده می شود.
علاوه بر این، زردآلو می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد، از بدتر شدن بینایی جلوگیری کند، به کاهش وزن کمک کند ، استحکام استخوان ها را تقویت کند و تعادل الکترولیت را در بدن حفظ کند.
زردآلو که با نام علمی Prunus armeniaca شناخته می شود، دروپه های کوچکی هستند که شبیه هلو یا آلو هستند و نزدیک به آن هستند.
آنها گوشتی نرم و تیره در زیر پوست نازک بیرونی دارند، در وسط زردآلو یک گودال بزرگ وجود دارد که قابل خوردن نیست، بنابراین هنگام خوردن اولین لقمه بزرگ مراقب باشید، آنها معمولاً زرد یا نارنجی هستند و یک طرف آن کمی قرمز است.
درک ترتیب دقیق کشت زردآلو در سراسر جهان دشوار است زیرا هم به صورت وحشی یافت می شد و هم در دوران ماقبل تاریخ رشد می کرد.
نام علمی از ارمنستان گرفته شده است، جایی که اکثر دانشمندان معتقدند زردآلو از آنجا منشاء گرفته است.
با این حال، آنها در یونان و روم باستان نیز وجود داشتند و بسیاری از کارشناسان دیگر ادعا می کنند که کشت اولیه بیش از 3000 سال پیش در هند اتفاق افتاده است.
منشا مورد مناقشه مهم نیست، اما تاثیر زردآلو بر سلامت انسان قطعا مهم است!
زردآلو را می توان به صورت خام یا خشک مصرف کرد و سپس میل کرد، همچنین در تهیه انواع آب میوه، مربا، کدو حلوایی و ژله استفاده می شود.
از آنها می توان به طرق مختلف لذت برد، و هر فرهنگی با زردآلو رفتار متفاوتی دارد! یکی از دلایلی که آنها در طول تاریخ بسیار محبوب بوده اند این است که می توانند به طور مستقیم با چندین فواید سلامتی مرتبط باشند.
به دلیل ترکیبات آلی منحصر به فرد، مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی که در زیر ذکر شده است. روغن زردآلو را می توان از هسته آن نیز به دست آورد و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.