حدود 18 درصد دانه های سفید خشک و تمیز شده روغنی هستند. روغن غنی از اسید پونیسیک (65٪) است که یک اسید چرب 18 کربنی مزدوج سه گانه است.
برخی از ترکیبات فیتواستروژن در دانههای انار پخته وجود دارد که هورمونهای استروئیدی جنسی مشابه هورمونهای موجود در انار دارند. 17 آلفا استرادیول یک نسخه آینه ای از استروژن است.
آب انار منبع خوبی از فروکتوز، ساکارز و گلوکز است. همچنین دارای برخی از اسیدهای آلی اندازه لباس بافتنی نوزاد ساده مانند اسید اسکوربیک، اسید سیتریک، اسید فوماریک و اسید مالیک است.
علاوه بر این، حاوی مقادیر کمی از تمام اسیدهای آمینه، به ویژه پرولین، متیونین و والین است.
آب و پوست هر دو غنی از پلی فنول هستند. بزرگترین کلاس ها شامل تانن ها و فلاونوئیدها است که نشان دهنده پتانسیل دارویی انار به دلیل فعالیت های آنتی اکسیدانی و نگهدارنده عجیب آن است.
الاگیتانن نوعی تانن است. می توان آن را به اسید هیدروکسی بنزوئیک مانند اسید الاژیک تجزیه کرد. به طور گسترده ای در جراحی های پلاستیک استفاده می شود که به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی از مرگ فلپ پوست جلوگیری می کند.
دو الاژیتانین دیگر که هم در آب و هم در پوست انار انگشتر دخترانه یافت میشوند، پونیکالاگین و پونیکالین هستند. چندین دسته از فلاونوئیدهای انار شامل آنتوسیانین ها، فلاوان 3-اول ها و فلاونول ها هستند.
آب و پوست انار دارای کاتچین با فعالیت آنتی اکسیدانی بالا است. آنها ترکیبات ضروری تولید آنتوسیانین با نقش آنتی اکسیدانی و التهابی هستند.
آنتوسیانین ها باعث ایجاد رنگ قرمز آب میوه انگشتر نامزدی می شوند که در پوست آن یافت نمی شود. همه فلاونوئیدهای انار دارای فعالیت آنتی اکسیدانی با مهار غیرمستقیم نشانگرهای التهابی مانند فاکتور نکروز تومور آلفا (TNF-α) هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.