یشتر از یک تاپاس بار خوشمزه، بادام سنگی در بازار یکی از پایه های اصلی این سرزمین عربی سابق است.
غذاهای اسلامی و غذاهای شیرین و خوش طعم آنها به وفور از لقمه های برش خورده استفاده می کنند، سرآشپزها آنها را طوری در ظرف ها می ریزند که گویی در حال کاشت دانه هستند.
بنابراین اینجا در این منظره که آشپزخانههای موریها را گرد و غبار میبرند، برش میزنند، رنده میکنند و پودر میکنند و به شور یا شیرینی اضافه میکنند، بسیار دوستداشتنی هستند.
در همه جا از یک اشاره جزئی در برخی از شری های فینو اندلس و قطعا در زمان دسر یافت می شود. یکی از نمونه های معروف و باستانی “Ajo Blanco” است، یک سوپ گازپاچوی سفید، یکی از غذاهای اسپانیایی (یا حتی گفته می شود که رومی) مشتق شده و با بادام سفید تهیه می شود.
ژیم غذایی مدیترانه ای سالم شامل این آجیل ها به دلایل خوبی است، خوشمزه اما برای شما بسیار مفید است.
ای وقتی آنچه را که با آن انجام می شود (معمولاً به شکل دسر) میل می کنید، شکایت نمی کنید. مخلوط بادام آغشته به عسل که پلوورونها و آلفاجورهای منطقه را تشکیل میدهند، ارزش دیدن در پاستلریهای محلی (کیکفروشیها) را دارند.
همانطور که به سمت فصل تعطیلات زمستانی پیش می رویم، البته مراقب Turron ، یک غذای کلاسیک خوشمزه و کاملا اسپانیایی کریسمس با شکر، بادام و عسل باشید که به زودی در همه مغازه ها به نمایش گذاشته می شود.
این درخت یک تاریخ ارجمند، آزادانه در فلسطین و خاورمیانه رشد می کند و بارها در کتاب مقدس از آن به عنوان یکی از بهترین میوه دهندگان در سرزمین کنعان یاد شده است.
درختی جذاب در شکوفه، مستعد مورفیسم مستعد شاعران و نویسندگان است که از آنجا داستان هایی از یونان باستان برخاسته از فیلیس دل شکسته که توسط خدایان به درخت بادام تبدیل شده و در بازگشت معشوق، آن را آنقدر در آغوش گرفته است.
شکوفا شد، نمادی ابدی از عشق بی پایان. اگرچه رومیان تمایل داشتند رویکرد عملگرایانه تری داشته باشند و با اعتقاد به قدرت باروری آشکار آن، تازه ازدواج کرده خود را با آنها سرازیر کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.