با سرکه گل یخ قزوین قند خون خود را کنترل کنید

دوز معمول برای سرکه گل یخ قزوین از 1 قاشق چایخوری تا 2 قاشق غذاخوری (10 تا 30 میلی لیتر) در روز است که در پخت و پز استفاده می شود یا در یک لیوان آب مخلوط می شود.

بسیاری از وب سایت ها و طرفداران مراقبت های بهداشتی طبیعی ادعا می کنند که سرکه سیب دارای مزایای سلامتی استثنایی از جمله افزایش انرژی و درمان بیماری ها است.

متأسفانه، تحقیقات کمی برای حمایت از بیشتر ادعاها در مورد مزایای سلامتی آن وجود دارد.

گفته می‌شود، برخی از مطالعات نشان می‌دهند که ممکن است فوایدی از جمله کشتن باکتری‌ها، کاهش سطح قند خون و ترویج کاهش وزن داشته باشد.

به نظر می رسد سرکه سیب بی خطر است، البته تا زمانی که مقدار زیادی از آن را مصرف نکنید.

همچنین کاربردهای مختلف غیر مرتبط با سلامتی دارد، از جمله به عنوان یک نرم کننده طبیعی مو، محصول مراقبت از پوست، و عامل تمیز کننده.

سرکه سیب یک مقوی طبیعی است. این فواید سلامتی متعددی دارد که مطالعات علمی در انسان از آنها حمایت می کند.

با این حال، مردم در مورد ایمنی و عوارض جانبی احتمالی آن نیز نگرانی هایی را مطرح کرده اند.

این مقاله نگاهی به عوارض جانبی بالقوه سرکه سیب می‌اندازد و دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه مصرف ایمن سرکه سیب ارائه می‌دهد.

سرکه سیب چیست؟ سرکه سیب از ترکیب سیب با مخمر تهیه می شود.

مخمر قند موجود در سیب را به الکل تبدیل می کند. سپس باکتری ها به مخلوط اضافه می شوند و الکل را به اسید استیک تخمیر می کنند.

اسید استیک 5 تا 6 درصد از سرکه سیب را تشکیل می دهد. این به عنوان یک “اسید ضعیف” طبقه بندی می شود، اما زمانی که غلیظ می شود هنوز دارای خواص اسیدی نسبتا قوی است.

علاوه بر اسید استیک، سرکه حاوی آب و مقادیر کمی از سایر اسیدها، ویتامین ها و مواد معدنی است.

چندین مطالعه روی حیوانات و انسان ها نشان داده است که اسید استیک و سرکه سیب ممکن است باعث چربی سوزی و کاهش وزن، کاهش سطح قند خون، افزایش حساسیت به انسولین و بهبود سطح کلسترول شود.

متأسفانه، مطالعات انسانی در مورد استفاده روزانه از سرکه سیب وجود ندارد و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.