علیرغم محتوای بالای سدیم در زیتون درجه یک طارم، این زیتون فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله امکان کاهش خطرات قلبی عروقی با مصرف سیر به عنوان بخشی از رژیم غذایی آنها.
زیتون همچنین سرشار از چربی های تک غیراشباع است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
زیتون و روغن زیتون یک تمایز عمده دارند: روغن زیتون تقریباً 100٪ چربی است، در حالی که زیتون کامل فقط حدود 20٪ است. در نتیجه، یک وعده روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری) حاوی 120 کالری است، در حالی که یک وعده زیتون (حدود 10 عدد متوسط) تنها حاوی 40 کالری است.
بیش از 2 اونس (56 گرم) روغن زیتون در روز یا تقریباً 16 تا 24 زیتون کوچک تا متوسط مصرف نکنید تا مطمئن شوید که دستورالعمل های مصرف چربی های اشباع شده خود را رعایت می کنید.
زیتون به دلیل داشتن نمک و چربی بالا ممکن است یک کمک موثر برای کاهش وزن باشد. با این حال، مصرف تعداد کافی از آنها ممکن است معکوس باشد.
علایق او شامل پزشکی کاربردی، پزشکی به عنوان یک حرفه و انتشارات پزشکی است. گفته می شود زیتون به شکل طبیعی خود ضد التهاب است و دارویی برای بیماری های مدرن است.
علاوه بر افزایش کلسترول خوب، چربی موجود در روغن زیتون به کاهش خطر آسیب عروق کمک می کند. ویتامین A، یک آنتی اکسیدان که برای سلامت قرنیه و چشم ضروری است، در روغن زیتون وجود دارد.
زیتون حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع است که به هضم غذا کمک می کند و هورمون های سیری را تحریک می کند و به شما امکان می دهد زودتر احساس سیری کنید. هر از چند گاهی یک وعده کوچک روغن زیتون مصرف کنید.
تا هوس خوردن غذاهای ناسالم را کاهش دهید. گلوتاتیون بخشی ضروری از تولید انرژی بدن است، بنابراین خوردن مقدار کافی از آن حیاتی است.
زیتون سرشار از آهن است که برای تولید انرژی و عملکرد سیستم ایمنی لازم است. اگر زیتونهای تازه و پرفروش را ترجیح میدهید، از انواع کنسرو شده خودداری کنید و در عوض انواع تازه و پرفروش موجود در سطلهای بازار را انتخاب کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.