اثرات بلندمدت مصرف سرکه

اثرات بلندمدت مصرف اسید استیک در یک کارآزمایی بالینی آینده‌نگر، تصادفی، دوسوکور و کنترل‌شده با دارونما بر روی 114 فرد غیر دیابتی که روزانه 30 میلی‌لیتر  سرکه خرما ترش و سیب به مدت 8 هفته مصرف کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت.

اگرچه این مطالعه از روند نزولی HbA1c از نظر آماری معنی دار نبود. با توجه به نرخ ترک تحصیل 15 درصدی کارآزمایی، مطالعات بیشتر با تعداد بیشتری از شرکت کنندگان و دوره طولانی (حداقل 3 ماه) مصرف سرکه ضروری است.

تاثیر سرکه در افراد مبتلا به مقاومت به انسولین و/یا دیابت ملیتوس

مطالعات قبلی بر روی افراد مبتلا به مقاومت به انسولین و/یا دیابت نتایج بحث برانگیزی ارائه کرده است که نشان می‌دهد عوامل مختلفی می‌توانند بر اثر ضدگلیسمی سرکه سیب انگبین تأثیر بگذارند.

مشخص شد که مصرف سرکه قبل از یک وعده غذایی پر کربوهیدرات نه تنها باعث بهبود گلوکز و شار انسولین پس از غذا، بلکه حساسیت به انسولین کل بدن (به میزان 34٪) در افراد مقاوم به انسولین می شود، اما این اثرات در گروهی از افراد دارای نوع کمتر مشخص بود.

دیابت.11 در گروه دوم، حساسیت به انسولین 19% بهبود یافت و کاهش سطح گلوکز و انسولین به معنی آماری نبود. ترشح انسولین یک کارآزمایی اخیر اثر سرکه را بر پاسخ‌های گلوکز و انسولین پس از غذا نسبت به کربوهیدرات‌های مصرف‌شده توسط افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مورد بررسی قرار داد.

یافته‌های قابل تامل این مطالعه این بود که  سرکه سیب کاشان اثر ضدگلیسمی قابل‌توجهی داشت زمانی که به قند بالا اضافه شود. وعده غذایی ایزوکالری است، اما نه زمانی که به یک وعده غذایی مخلوط کم گلیسمی و فیبر بالا اضافه شود.

توضیح ممکن این است که جذب آهسته کربوهیدرات ناشی از فیبر را نمی توان بیشتر توسط سرکه به تاخیر انداخت. افراد سالم، 7،19 مطالعات در بیماران دیابتی نوع 2 نشان می دهد که اثر ضد گلیسمی زمانی که اسید استیک با بار نشاسته خورده می شود، زمانی که همان مقدار استات به عنوان محلول استات سدیم تجویز می شود یا زمانی که وعده غذایی آزمایشی جایگزین می شود، از بین می رود.

مونوساکارید دکستروز، نشان می دهد که اسیدیته و شکل کربوهیدرات های غذای آزمایشی نیز می تواند بر عملکرد سرکه تأثیر بگذارد.

علاوه بر این اثرات درجه بندی شده  سرکه سیب پروبیوتیک بر سطح گلوکز و انسولین پس از غذا، شواهدی وجود دارد که مصرف سرکه در زمان خواب می تواند تأثیر مفیدی بر غلظت گلوکز ناشتا داشته باشد، اثری که در افراد با کنترل ناکافی گلوکز بارزتر است.

  • منابع:
    1. Effect and mechanisms of action of vinegar on glucose metabolism, lipid profile, and body weight
  • تبلیغات: 
    1. نمایندگی فروش اینترنتی تیغ و ژیلت هاوار
    2. مردمانی که با کمترین زمان ممکن به زندگی مرفه رسیدند
    3. ساخت اولین سیم برق با استفاده از زیره
    4. تاثیر آثار شاد زیستن بر روح و روان

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.